lipocryosRemodeleaza-ti corpul in doar 3 luni folosind LIPOCRYO 

Bucura-te de rezultate exceptionale si remodeleaza-ti corpul in doar 3 luni folosind o tehnologie revolutionara de lipoaspiratie NEchirurgicala prin criolipoliza – LIPOCRYO – singura tehnologie medicala de acest gen in Europa . 

In clinica TOP AESTHETIC  ai parte acum de un TRIO CONCEPT ESTETICO-MEDICAL bazat pe cele mai inovative tratamente (radiofrecventa tripolara medicala si drenaj limfatic cu Proellixe ) care in asociere cu LIPOCRYO iti ofera rezultate vizibile si definitive de remodelare corporala.  

03

Cel mai revolutionar aparat de slabit, LipoCryo, foloseste frigul pentru a topi grasimea!

Aparatul LipoCryo este inventia celor mai stralucite minti din cercetarea medicala estetica, ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza – tehnica de inghetare ce actioneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta. Inventia este patentata de Dieter Manstein si Rox Anderson, cel care a gandit conceptul de fototermoliza selectiva.

Anunt!

Stimati clienti , va informam ca incepand cu data de 01 08 2012, noua adresa a sediului Top Aesthetic este : 

BD-ul LASCAR CATARGIU (sensul de mers de la P-ta Romana spre P-ta Victoriei, langa sectia 1 POLITIE ) ,

 24-26 , SC .B(intrarea prin spate) , Parter , Ap 2, Interfon 02 , SECTOR 1, BUCURESTI.

Anunt important!

Stimati clienti ,va informam ca incepand cu data d e 25.07.2011 ,programarile si relatiile la Top Aesthetic le veti putea obtine accesand noul nr . de telefon : 0736 570005

Va multumim si va asteptam !