Portofoliu
Servicii
Contact
Contact.

E-mail: gabriel_nejoiu at yahoo.com


Formular de contact:
Nume
E-mail
Mesaj
x


Servicii web design

Prin web design se intelege procesul de creare al unui site web din punct de vedere grafic si de continut. Inainte de inceperea proiectului trebuie sa se cunoasca scopul site-ului, complexitatea lui si publicul tinta.
Pretul unui site web se stabileste in functie de timpul de realizare, complexitatea lucrarii si de modificarile suferite pana la stabilirea variantei finale.
Consultanta gratuita pentru web design, creare casute email, rezervare si consultanta nume domeniu, proiectare si realizare pagini web, seo on page, redesign.

In zilele noastre, o afacere de succes se contureaza odata cu lansarea unui site web. Internetul a schimbat radical modul in care firmele interactioneaza cu partenerii, iar un site va crea oportunitati inzecite pentru orice afacere. Astfel, prezenta online a devenit indispensabila pentru o companie care doreste sa castige in fata concurentei.
Realizez proiecte web de dimensiuni mici si medii folosind cele mai noi metode de programare si tehnici. Misiunea mea este sa ofer beneficiarilor servicii de inalta calitate.

Administrare si Mentenanta site web

Daca va este greu sa interveniti in panoul de administrare pentru modificari asupra site-ului, eu ma pot ocupa de aceste sarcini. In functie de dorintele dvs. si volumul de munca necesar pe o perioada de 30 de zile, pot sa va ofer abonamente lunare sau interventii unice care sa cuprinda: actualizari ale platformei si extensiilor folosite, modificari/adaugari de continut (texte si imagini), etc. Daca spre exemplu aveti saptamanal de adaugat continut (texte sau imagini), atunci un abonament lunar este potrivit. Daca insa nu aveti deocamdata nevoie de interventii dar credeti ca pe viitor ar putea apare ceva, este mai avantajos pentru dvs. sa ma contactati atunci cand este nevoie, sa stabiliti sarcinile care trebui realizate si eu sa ma ocup de ele.

Modificari asupra site-ului web

Doriti sectiuni suplimentare in site sau modificari ale designului web? Doriti inlocuirea unor elemente de pe paginile site-ului?
Orice interventie asupra site-ului se poate realiza cu usurinta intrucat, fiind dezvoltatorul lui, ii cunosc structura, functiile si elementele componente.